Mijn favorieten

Onze medewerkers

Level2 Makelaars

Erwin Thoonen
Erwin Thoonen
Woningmakelaar RMT | Mede eigenaar
Erwin Thoonen Ervaren en gecertificeerd makelaar

Erwin heeft vele jaren ervaring in aan- en verkoop en beheer van onroerend goed in de omgeving van Nijmegen.

“Het verkopen of aankopen van een woning is één van de belangrijkste beslissingen in een leven. Het is daarom van belang als makelaar de wensen van je opdrachtgever te kennen maar ook alle specifieke kenmerken van de woning en omgeving te weten. Ik zorg dus dat we echt tot de kern komen van wat u zoekt, en dat ik de voor- en nadelen van ieder woning goed ken.”
Martijn Slegers MRE
Martijn Slegers MRE
Bedrijfsmakelaar MRE | Mede eigenaar
Martijn Slegers Ervaren bedrijfsmakelaar

Martijn heeft jarenlange, landelijke ervaring in de vastgoedbelegging, aankoop, verkoop en verhuur van bedrijfs onroerend goed, maar ook herontwikkelingen van kantoren, bedrijfspanden en terreinen.

“Iedere vraag is anders. De ene opdracht is heel persoonlijk, de volgende opdracht juist puur zakelijk. Door in het begin de juiste vragen te stellen, kan ik altijd goed inspelen op de behoefte. Daarbij hou ik de lijntjes graag kort. Met nauw contact waar nodig, maar ontzorgend waar mogelijk.”
Saskia Geurts
Saskia Geurts
Commercieel medewerker
Saskia Geurts Commercieel medewerkster

Saskia is al vele jaren werkzaam als commercieel medewerkster en ondersteunt waar nodig en mogelijk is. Saskia heeft jaren ervaring in bemiddelen en beheer van onroerend goed en in de zakelijke dienstverlening.

“Wil je vrijblijvend een vraag stellen? Geen probleem. Loop gerust eens binnen bij ons kantoor of neem contact op per mail of telefoon. We helpen je graag op weg.”