Level2 Makelaars

Arksteestraat 13
6511 MX Nijmegen
Tel: 024-204 20 20
info@level2makelaars.nl
Snelliusstraat 20, 6533 NV Nijmegen Vraagprijs € 205.000,- k.k.
Snelliusstraat 20 in Nijmegen 6533 NV

Omschrijving

Op centrale locatie en nabij voorzieningen als universiteit, Radboudumc, winkels, scholen en natuur gelegen tussenwoning. De woning heeft een vrije (en diepe) achtertuin op het noorden met berging en achterom.

Indeling:
Begane grond: entree/hal met toiletruimte. Doorzonwoonkamer en een gesloten keuken met trapkast en toegang naar de achtertuin.
Eerste verdieping: overloop met vier slaapkamers en doucheruimte met vaste wastafel.
Tweede verdieping: vlizotrap naar zolderverdieping met voorzolder met c.v.-opstelling. Er is een mogelijkheid om een vaste trap te realiseren en een extra slaapkamer.

Specificaties:
- Bouwjaar 1955
- Inhoud ca. 285 m³
- Woonoppervlakte ca. 80 m²
- Overige inpandige ruimte ca. 18 m² (zolderetage)
- Perceeloppervlakte ca. 220 m²
- Verwarming en warmwater middels HR-combi-ketel, type Vaillant Solide, bouwjaar 2009

Algemeen:
- De woning is voorzien van dak-, muurisolatie en grotendeels isolerende beglazing.
- Deze woning wordt verkocht door woningcorporatie Talis. Zij werken met een vaste notaris. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.
- Woningcorporatie Talis zet zich in voor goede woon- en leefomgeving. De eerste twee jaar bent u verplicht de woning zelf te bewonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Algemene informatie verkoop
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseren wij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat verkopend makelaar geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door verkopend makelaar zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 205.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1955 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 80 m² Perceeloppervlakte 220 m² Overige inpandige ruimte 18 m² Externe bergruimte 12 m² Inhoud 285 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse E Energie einddatum 01-12-2019 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Vaillant HR solide (Gas Combiketel uit 2009, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 110 m² (18.0 m bij 6.12 m) Ligging hoofdtuin Noord Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Hatert Sectie L Perceelnummer 6166 Oppervlakte 220 m² Eigendomssituatie Volle eigendom